Tryambaka

Драги наши љубители на психоделичниот звук, ни претставува особено задоволство да го најавиме најдобриот настан за овој мај!!!

Во сабота 18 мај во срцето на старата скопска чаршија под ведро небо во дворот на КАПАН АН опкружени со векови традиција ќе се случи настанот за паметење на кој имаме специјален гостин!!!

Еден од најголемите пријатели на македонската транс сцена и вљубеник во нашата убава земја... Португалскиот дј и продуцент владетел на стилот...

TRYAMBAKA
www.facebook.com/TryambakaOfficial

Домашна поддршка:
DARE
SOUNDKILLAH
HUMANOID

Special decoration: TBC

Photo and video: PHOTOTRAVEX www.facebook.com/phototravex

За настанот ќе биде обезбеден специјален звук и светло, ЛАСЕР шоу и многу повеќе...

Старт: 23:00

Влезници во претпродажба по супер промотивна почетна цена 400 денари, а потоа 500 денари.