Tristan

Пролетта и не може да започне подобро!!!

Дами и господа SUN Production и Urban Club MK со особено задоволство го најавува гостувањето на кралот на лондонскиот психоделичен звук... 

TRISTAN - Nano Records UK

 

SPECIAL DECORATION: TBA 

Одличен JBL Line Array Sound System, најдоброто светло, големо ЛАСЕР шоу, Led Screen и многу повеќе... 

Сабота 16 март

ВИП мала сала Борис Трајковски

Старт: 23:00

Влезници во претпродажба по супер промотивна цена за првите 500 влезници од 500 денари, а потоа 600 денари, во  продажните места низ целата земја на www.kupikartizase.com .