TOUR DE STAND UP SO BOJAN VELEVSKI

stand up tourСтенд ап Македонија се враќа, и ве кани на 28 ноември во 20.30 часот во Домот на АРМ да дојдете на урнебесниот настап ТОУР ДЕ СТЕНД АП со најдобриот македонски стенд ап комичар во моментов-Бојан Велевски. По преполната турнеја ни здесет градови во Македонија дојдете на големото финале во домот на АРМ .Преткомичар на настанот:ТИК ТАК со дел од својот Стенд Ап "А бре,Македонче".

Картите по цена од 200 денари. Море Скопјанишча, тур вие, двор ви е, ќе се изнасмејате.

ТОУР ДЕ СТЕНД АП со Бојан Велевски

 

 

dom na arm