TONI ZEN & MARAQYA во Интимни Односи

МТВ и SIMPLICITY PRODUCTION ви претставуваат:

 .....TONI ZEN & MARAQYA vo Intimni Odnosi.....

29-ти Декември, Четврток, почеток 21 часот.

Цена на карта: 400 денари.

Картите ќе бидат пуштени во продажба од 14-ти декември на сите продажни места на Купи Карти За Се.

Toni Zen

 

Univerzalna