Tom Novy - Orange Festival

orange festivalПрвото издание на Orange Festival ќе се одржи на 1ви и 2ри август, на плажата Немо во Охрид и тоа со настапи на Tom Novy и Rudimental.
Актуелниот dj Tom Novy ќе ја загрее атмосферата на 1ви август.
Билетите можете да ги купите преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 200 денари или блок билет кој важи за двете фестивалски вечери по цена од 600 денари.

Важно!

*Чувајте го вашиот Блок Билет до крајот на настанот. Пазете да не ги оштетите или искинете перфорираните делови на истиот. Истиот ви е потребен за влез на двете фестивалски вечери.