TOM NOVY

SUN PRODUCTION со особено задоволство го најавува гостувањето на еден од најголемите хит мејкери на сите времиња, германскиот Дј и продуцент:
letna zurka

TOM NOVY на првата WHITE SUNRISE забава на плажа ова лето!!!
Домашна подршка:
БАБУРА
БОБИ
ДАРЕ

Четврток 1 Август 2013
Старт: 23:00
SUNRISE SUMMER BEACH CLUB (Плажа НЕМО)

ЗАДОЛЖИТЕЛНО ВО ГОРНИОТ ДЕЛ НА ОБЛЕКАТА ТРЕБА ДА ДОМИНИРА БЕЛАТА БОЈА

Најдобриот RCF Line ARRAY Sound System!!!
LASER SHOW!!!
VIDEO PROJECTIONS!!!
FREE PARKING ZONE!!!
Cheap FOOD AND DRINKS!!!


Влезници во предпродажба по супер промотивна цена преку продажната мрежа на Купи Карти За Се!!!

Цената на влезницата изнесува:
8 - 21 јули - 300 денари
22 - 28 јули - 350 денари
29 јули- 1 август - 400 денари