Tom Boxer feat. Morena

tom boxer feat morenaCentral Park Privilege Club, во градски парк Скопје, го најавува стартот на летната сезона со одличните
Tom Boxer feat. Morena, Romania (EU)

20 Јуни, старт 00:00

Билетите во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 250 денари.

Напомена!!!
Организаторот на настанот наложува продажбата на билети да е дозволена само за лица постари од 18 години. За таа цел, при купување на билетот задолжително е приложување на лична карта или друг валиден документ.
Продажбата на билети исто така се ограничува на 2 продадени билети по лице.