Grand Opening Tiens

Еден од најмоќните брендови во светот на здравјето, со повеќе од 60милиони потрошувачи ширум светот, ТИЕНС, за прв пат во Македонија!
20 ти април ,  Double Tree Hilton, 17 30 
Придружете ни се на незборавно патување со ТИЕНС и остварете ја кариерата од соништата! Мултилевел компанија која на своите деловни партнери им овозможува огромни бенефити, брз личен и професионален развој и шири надеж за светското здравје!
Агенда на настанот
17 30ч коктел
18 30ч бизнис гуру Ибрахим К Асанте
20 30 ч латино шампиони, танц група Атанас Месечков
21 30ч Лотарија на Тиенс производи
Купете ја Вашата карта на www.kupikartizase.com, a за секој присутен следи подарок во вредност од 7918 ден.
Карта за студенти 500
Карта регулар 740