Roger Waters - Белград

Roger Waters триумфално се враќа во Европа во 2013-та година со своето генијално визуелно и музичко дело The Wall.

rok koncert na roger waters“Најдоброто шоу во концертните сали до сега. Точка.” – New York Post
“The Wall во живо е совршен. Секој треба да го доживее барем еднаш.” – Philadelphia Inquirer
“The Wall е триумф на можностите и амбициите... врвен рокенрол.” - The Times, London
“Сметајте дека ќе добиете многу музика за вашите пари.” – The Telegraph
 “Не можете да останете рамнодушни пред ова сетилно доживување.” – The Guardian

Билети во предпродажба онлајн преку Купи Карти За Се.

Standing - 2750 денари
Fan Pit - 3250 денари
Seating - 4250 денари