TESTAMENT

TESTAMENT
Крагујевац, Арсенал Фест
19.06.2019

ПРОГРАМА

Поаѓање од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти Скопски саем) во среда 19.06.2019 во 10 часот наутро
Возење преку Граничниот премин Табановце  кон Крагујевац (Србија) со повремени паузи по мотелите
Пристигнување во Крагујевац попладне и паркирање во близина на местото на настанот  (круг на стара фабрика за оружје и муниција од 19 век, од 2011 пренаменета во култно место за културни настани )
Слободни 5-6 часа
Почеток на концертот во 21 часот.
Собирање на групата по завршувањето на предвидените концерти од фестивалската вечер некаде околу 2 часот по полноќ и заминување кон дома по истиот пат.
Пристигнување дома во четврток 20.06.2019 во раните утрински часови.

ПРОМОТИВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ 2800 денари                                                                       

Аранжманот опфаќа:

*автобуски ПРЕВОЗ
*ВЛЕЗНИЦА 

*организација на патувањето

Аранжманот не опфаќа:

* меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници

*задолжително да испратете ги своите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com 

ВАЖНО!!!

Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово: ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија: Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;