Terrazzza w/ HITO (ENTER.)

За вистинските ценители и слушатели, Terrazzza Скопје ви го најавува првиот настан кој ке се одржи во летниот клуб Фабрика, Скопје. 
Хедлајнер ќе биде девојката која се појавува како резидент на ENTER.Sake и дел од целокупниот ENTER. проект на Richie Hawtin во Ибица и ширум светот.terrazzza

LINE UP:

Hito (JPN) 

Kantarik (CH) 
AKNL (JPN/DE) 

18 јуни (сабота)
Клуб Фабрика
почеток 23 часотБилети во предпродажба до 1 јуни по цена од 200 денари, а од 2 јуни до 18ти билетите ќе бидат по цена од 300 денари.