Teodora x Devito

Моментално најактуелните Теодора и Девито за првпат заедно во Скопје
Недела 20 септември
А1 АРЕНА Борис Трајковски (на паркингот кај аква паркот)
старт: 20:30
Продажбата на влезниците започнува од среда ( 09.09 ) преку мрежата на www.kupikartizase.com, Југотон и Розе Веро 2 со почетна цена од 600 денари.