Teodora Dzehverovic и DEVITO

 

Дами и господа,

Со особено задоволство го најавуваме најдобриот настан ова лето!!!

Во понеделник на 1 август, на стадионот „Билјанини извори“ во Охрид ни гостуваат најголемите балкански ѕвезди во моментов!!!

Teodora Dzehverovic

 и мистериозниот DEVITO!!!


Понеделник 1 август 2022
Стадион Билјанини Извори - Охрид
Старт: 21:00

Влезниците се веќе во продажба во ЈУГОТОН и сите продажни места на КУПИ КАРТИ ЗА СЕ по промотивни почетни цени, и тоа:

Партер: 600 денари
Фан пит: 800 денарни  

Можност за резервација на ВИП пакет
4 карти + шише Jameson = 7.000 ден
4 карти + шише Brokers Gin = 6.000 ден
4 карти + шише Stolichnaya = 6.000  ден
4 карти + шише Vodka Elit = 9.000 ден