Teodora & Devito

Балканската број 1 ѕвезда во моментов TEODORA DZEHVEROVIC и мистериозниот DEVITO со заеднички концерт во Охрид ова лето.


Сабота 24 јули на просторот кај Охридската касарна ќе се случува вистински музички спектакл.

Концертот ќе започне во 21 часот, а вратите се отвораат во 20 часот.
Влезниците со промотивна почетна цена од 600 денари се веќе во продажба во ПОЛА ЈУГОТОН и www.kupikartizase.com продажната мрежа!!!

Можност за резервација на ВИП пакет со четири карти, висока маса, и пијалок по избор!!!

4 Влезници + висока маса + вино 0.7 = 6.000 денари

4 Влезници + висока маса + Finlandia 0.7 = 6.000 денари

4 Влезници + висока маса + Jegermeister = 6.000 денари

4 Влезници + висока маса + Tullamore Dew = 6.000  денари

4 Влезници + висока маса + Jack Daniels = 7.000 денари