TENNIS - TOURNAMENT OF CHAMPIONS 2012

30.10 - 04.11 2012
Арена Армеец, Софија, Бугарија.

Билети за престојниот настан може да најдете преку Купи Карти За Се, по цена од

Regular карти за еден ден од 30.10 - 04.11, почеток 17 часот.
8     BGN - 400 денари
15   BGN - 650 денари
20   BGN - 800 денари

VIP карти за еден ден од 30.10 - 04.11, почеток 17 часот.
200 BGN - 6 650 денари

Package карти, за сите денови од 30.10 - 04.11, почеток 17 часот.
40   BGN - 1 600 денари
75   BGN - 2 700 денари
100   BGN - 3 500 денари
1000 BGN - 31 950 денари

 

Организаторот го задржува правото за промена на цените во мрежата на Купи Карти За Се, во секое време, без да наведе каква било причина. За направените резервации, валидна ќе биде цената направена во времето на уплатата. Програмата, датумот, времето и местото на одржување исто така се предмет на промена.

The organiser reserves the right to change the prices in the TICKETPRO network any time, without giving any reason. As regards reservations, the price valid at the time of making the payment applies. The program, date, time and venue are subject to change.

 

 

 

TENNIS -TOURNAMENT OF CHAMPIONS- PACKAGE 30.10/04.11.2012