Tengri | Elliptic

axiosAxios Records ви ја најавува новата епизода, втора по ред од серијата журки сезонава насловена како Sacred Sound Frequencies.

Позади dj пултот ќе застанат домашните

TENGRI / Peak Rec. / - LIVE

ELLIPTIC / Forestdelic Rec. / - LIVE + DJ set

B.E.N. / Axios Rec. / DJ set

JOE / Axios Rec. / DJ set

Deco by:
LUNAR DECO

18.12.2015, петок
Клуб Хавана
старт: 23:00

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 200 денари.

 

***********************************************************************************

Axios Records presents the 2nd episode of Sacred Sound Frequencies serial for this season:

TENGRI / Peak Rec. / - LIVE

ELLIPTIC / Forestdelic Rec. / - LIVE + DJ set

B.E.N. / Axios Rec. / DJ set

JOE / Axios Rec. / DJ set

Deco by:
LUNAR DECO


18.12.201 , Club Havana
Start: 23:00
Entrance: 200 den.