TALAMASCA

 

Тој е омилениот дј на македонската публика и со него најдобрата журка е загарантирана!

 

Ни претставува особено задоволство што повторно на почетокот на сезоната во Скопје ќе ни гостува францускиот волшебник, единствениот  и неповторлив TALAMASCA!!!

 

Сабота 18 јуни 2022 година

Стадион на АРМ –  Градски парк Скопје

Старт: 23:30ч

Домашна поддршка:

DARE
SOUNDKILLAH

 

Влезници по промотивна цена од 600 денари во ЈУГОТОН и сите продажни места на www.kupikartizase.com.