TALAMASCA

Љубителите на психоделичниот звук новата рејв сезона ќе ја започнат со кој ако не со омилениот дј на македонската публика. Човекот каде најдобрата журка е повеќе од загарантирана!!!
Во петок на 2 јули во Скопје ни гостува Парискиот волшебник
Сабота 2 јули
Стадион на АРМ - Градски парк Скопје (open air)
Старт: 22:00
Влезници во претпродажба по промотивна почетна цена за првите од 500 денари во ЈУГОТОН и сите продажни места на КУПИ КАРТИ ЗА СЕ продажната мрежа, како и онлајн на www.kupikartizase.com
*Бројот на влезници ќе биде ограничен согласно капацитетите и максимално дозволениот број посетители.
Настанот ќе биде реализиран со почитување на протоколите за организирање на настани пропишани од Владата и Министерството за здравство