Talamasca

Првиот петок во овој септември 2015-то лето господово Ве покануваме на повторна средба со Вашиот омилен дј...
Дами и господа волшебникот повторно доаѓа во Скопје!!!

TALAMASCA во живо

Домашна поддршка:

DARE
NIXX
SOUNDKILLAH
DEJAN DOGGY

Петок 4 септември
Старт: 23:00
Клуб ФАБРИКА - Градски парк Скопје

RCF Line ARRAY звук, најдоброто светло, ласер шоу, специјален ув декор...

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 350 денари.