Talamasca

trans zurkaUrban Dance ви го најавува гостувањето на еден од најголемите артисти на електронската музичка сцена во последната деценија - Talamasca.

После две и пол годишна пауза, доаѓа повторно во Скопје. Talamasca ќе настапи со 3 часовен сет за ултимативно доживување на подиумот. Овој пат покрај старите, добро познати траки, Talamasca ќе го презентира и неговиот неиздаден албум "Psychedelic Trance".

Warm up dj's:
Navigator, Bushava Azbuka, Satellite...

Карти во предпродажба во музичката продавница ПОЛА ЈУГОТОН, ГТЦ 1 кат и онлајн преку Купи Карти За Се, по цена од 300 денари.