Taksirat Festival

Датумот е заокружен, 7-ми декември - СЦ Борис Трајковски, каде со врвна продукција ја продолжуваме Таксират приказната со препознатлива атмосфера, две сали, три фестивалски бини, Таксират селекција на значајни изведувачи и капацитет за 10.000 посетители.
Вратите се отвораат во 19 часот, настанот започнува во 20 часот!

Актуелна ПРОМО-ЦЕНА: 500 денари!
*важи за првите 1 000 билети

По 21-ви пат да го превртиме Скопје наопаку!