Синтезис и Наум Петресеки

etno koncert vo univerzalna sala

 

 

 

 

Билетите за претстојниот концерт можете да ги купите во музичката продавница Пола Југотон, ГТЦ 1кат и онлајн преку Купи Карти За Се, по цена од 300 денари.