Swans

swans

SWANS доаѓаат во МКЦ Скопје!
24-03-2017
почеток: 21:00
сала: денсинг сала 25 мај

Во рамки на турнеја по повод промоција на последниот студиски албум “The Glowing Man”, Скопје повторно на мапата.
Овој пат, со нивна комплетна опрема, tour bus… бидете спремни.

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 500 денари.

 

 

 

 

 

 

 

 

Купи Карти За Се забранува било какви превземања на текстови и слики од оваа веб страна.
Сите превземања кои се без дозвола на Купи Карти За Се, ќе се сметаат за нелегални и
ќе бидат предмет на соодветна легална процедура!