Светско ракометно првенство 2011 - Македонија - Шпанија

Купи Карти За Се го најавува квалификацискиот натпревар за пласман на женското светско рекометно првенство 2011 Бразил помеѓу

МАКЕДОНИЈА - ШПАНИЈА

во Сабота, 11.06.2011 во Спортски Центар "Кале".

Картите се пуштени во продажба на сите продажните места на Купи Карти За Се во Скопје.