Sven Vath

Таткото на рејверските афтерпартиња „Папа Свен“, за затворање на ТАКСИРАТ 21. 
Магионичар кој повеќе од 35 години ја изведува својата илузија исклучиво нa грамофони. 
На 8-ми декември Свен Вет ќе ја изведе својата незаборавна возбудлива магија со долг целовечерен сет во СЦ Борис Трајковски.

Да го превртиме Скопје наопаку!

Датум: 08.12.2019
Почеток: 22:00 часот
Локација: С.Ц. Борис Трајковски
Цени: Партер- 500мкд ВИП - 1000 мкд