Супер ЗЕН

SIMPLICITY продукција со гордост Ви најавуваат:

СПЕКТАКУЛАРЕН КОНЦЕРТ

на единствениот "преживеан" кој го подигна Хип-Хопот на повисоко ниво

ТОНИ ЗЕН - "СУПЕРЗЕН"

Концертот е и најава за албумот кој ќе излезе во текот на оваа година.

Атмосферата дополнително ќе ја подигнат гостите на концертот Слаткаристика, Скит Скитара и Токсикологија

АРЕНА БОРИС ТРАЈКОВСКИ - СКОПЈЕ 18 МАРТ 2011 - Петок

супер зен постер

Картите можете да ги набавите во сите продажни места на Купи Карти За Се по цена од 400 денари.