Априлски Super Urban Festival

koncert vo metropolis

 

Априлски Super Urban Festival
07 Април, Метрополис Арена, почеток 21:30 часот....

Неповторлива журка... Концерти во полн состав... Dj програма...
Настапуваат: Тони Зен, Valentino Kanzyani, Нокаут, Skazi...
Warm up dj's Lephonq, Navigator

Карти во продажба преку продажната мрежа на Купи карти за се.
Првите 2000 влезници се по цена од 300 денари.
Цената на Vip и Fan Pit билетите е 400 денари.