Супер Куп 2011

Super Kup 2011

ККЗС Го најавува Супер Купот 2011 во фудбал со натпреварот

ФК Шкендија – ФК Металург

Натпреварот ќе се одигра на 24.07.2011 година (недела) во националната арена Филип Втори со почеток во 18:30 часот.

Карти можете да набавите на следните локации

Тетово - Патник Вокер - Комплекс Базар - 078 238 239 

Сите продажни места на Купи Карти За Се во Скопје

Цена на картите: 100 денари