Sunrise summer festival

leten festivalСонце Продукција со особено задоволство го најавува најголемиот настан ова лето!!!
Летен фестивал на кој на две сцени ќе настапат легендите од светот на електронската музика!!!


Главна сцена:
MATTHEW DEKAY NL (Space Ibiza)

FUNKERMAN (FLAMINGO RECORDS IBIZA)

Babura
Bobi
Dare


Транс сцена:
MELICIA - israel

BRAINCELL - Norway
Soundkillah
Dejan Doggy


Најдобриот RCF Line ARRAY Sound System!!!
LASER SHOW!!!
VIDEO PROJECTIONS!!!
FREE PARKING ZONE!!!
Cheap FOOD AND DRINKS!!!


Сабота 27 Јули 2013
Старт: 22:00

Влезници во предпродажба по супер промотивна цена преку продажната мрежа на Купи Карти За Се!!!

Цената на влезниците изнесува
8 - 14 јули - 300 денари
15 - 25 јули - 400 денари
26 - 27 јули - 450 денари