Summer Drive-in Cinema- Film Flow

Summer Drive-in Cinema- Film Flow

Drive-in Летно Кино за првпат во Охрид кое ќе се одржува 3 дена по ред. Проекција на блокбастери на паркинг, каде гостите уживаат од своите автомобили со вкусни пуканки. 

Тридневната проекција ќе се одржи на паркингот Трета горица- НЕМО, викендот 14.08. – 16.08.2020. Филмот започнува во 21:00ч, а со цел да се избегне метеж паркингот ќе биде отворен од 19:30ч при што ќе има Pre-movie Warm Up и изненадувања.

Картите за една вечер се во износ од 400 денари од автомобил по двајца (согласно пропишаните протоколи и мерки за заштита од Ковид- 19). 

Распоредот на филмовите е следен:

• 14.08. (петок)- „The Little Gangster“ (Малиот Гангстер)

• 15.08. (сабота)- „Панкот не е мртов“

• 16.08. (недела)- „The house that Jack built“ (Куќата што ја изгради Џек)

Повеќе информации на следниот линк: https://www.facebook.com/events/1839583182848716/