String Forces

String Forces со сосема нов звук! Бидете дел од промотивниот концерт на новото EP "Unsustainable Truth", првото од неколку што следат. Среда 14-ти ноември во клуб Станица 26 со почеток во 21:00 часот. Билети на Купи Карти За Се по цена од 200 денари, а на влез на клубот по цена од 300 денари.