String Forces

String Forces

String Forces со големо задоволство ве известуваат и едновремено ве покануваат на еден за нив посебен концерт, 15. години по нивниот прв настап, на 6. мај (петок) 2011, во Клуб МКЦ во 21.00 часот.

Покрај обемниот материјал кој што ќе биде изведен, од кој што дел во посебна акустична изведба, ќе имате можност и да ја видите изложбата на фотографии на групата од раката на Влатко Чачоровски.

Цената на влезниците е 200 денари во претпродажба, и 250 денари пред самиот настап на влезот на клубот. Бројот на влезници е ограничен!