Steve Vai

Генијалниот гитарист, виртуозниот музичар со над 40 музички награди, најблиску до вас....

steve vai guitarist concert in sofia

31 Октомври 2012, Софија, Бугарија.

Steve Vai, во Софија, ќе го промовира својот најнов албум "The story of light" кој се очекува да излезе на музичкиот пазар на 14 Август 2012.
За големината на овој гитарист говорат 3те Греми награди кои ги има добиено, како и продадените над 15 милиони албуми. Со своето 20 годишно искуство, Steve Vai е еден од највозбудливите виртуози на гитара, со неверојатно чувство за ритам, кое не престанува да изненадува.

Цените на билетите изнесуваат 1 600, 2 200, 2 850 и 3 150 денари, истите можат да се купат online преку  Купи Карти За Се.