Status Quo

Sofia Music Enterprises  со гордост ви ги најавува британските ветерани во рок музиката, групата со повеќе од 60 светски хитови..

koncert vo bugarija

..Status Quo за првпат во живо во Бугарија, ќе се претстават со материјал од најновиот албум "Quid Pro Quo" и ќе ги изведат нивните најголеми хитови.
Концертот е дел од 17-то издание на најпрестижниот музички фестивал во бугарија Music Jam...

Цените на билетите изнесуваат 1 900, 2 550, 3 150, 3 500, 4 100 денари и можат да се купат online преку Купи Карти За Се.