Stand up Tour Super Finale

ТУР ДЕ СТЕНД АП-СУПЕР ФИНАЛЕ СО БОЈАН ВЕЛЕВСКИ

Гостин-комичар-ТИК ТАК

stand up tour super finaleНа ваше барање, по спектакуларното прво шоу, втора претстава на 23-ти декември!!! Баравте, гледајте, смејте се, уживајте! Поради големиот интерес за првата претстава, на Ваше задоволство ќе има втора, уште подобра и посмешна! Комичар кој младите го обожаваат! Комичарот со над 150 настапи низ Македонија и во странство. Првиот македонски stand up изведувач со настапи во Хрватска. Водителот на STAND UP ADRIA AWARDS! Првиот македонец кој настапил на најдобриот stand up фестивал на Балканот - "PUNCH" - ЗАГРЕБ. Човекот кој ги наполни сам салите во - ШТИП, К. ПАЛАНКА, КОЧАНИ, ГЕВГЕЛИЈА, СВЕТИ НИКОЛЕ, СТРУМИЦА, НЕГОТИНО...
БОЈАН ВЕЛЕВСКИ!!!
Бојан, подготви 75 минутен KILLER MATERIAL...
The best off - од него во овие 4 години на едно место, збиено во 75мин...
Сигурен си дека сакаш да го пропуштиш?
"TOUR DE STAND UP" - СУПЕР ФИНАЛЕ по втор пат во ДОМ НА АРМ – 23.11 20:00ч!

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 200 денари.

За да не останете надвор како на минатата претстава, продажбата започна!

 

 

dom na arm