Стенд Ап Двобој Струмица

Стенд ап двобој во Струмица со Пеџа и Срѓан


stand up dvoboj strumicaСтрумица за прв пат ќе има можност да присуствува на урнебесен СТЕНД АП ДВОБОЈ помеѓу најдобриот хрватски стенд ап комичар Пеѓа Бајовиќ и најдобриот српски комичар Срѓан Јовановиќ.

Урнебесниот стенд ап спектакл ќе трае два часа, и во него ќе се судрат со својот маестрален хумор. Носителот на Стенд ап Адриа за најдобар стенд ап ветеран и Стенд Ап Адриа најдобриот комичар на Адриа регионот. Она што е НБА во кошарката, тоа се Пеѓа и Срѓан во стенд ап-от! Ќе се бие битка до исмејување! Кој ќе победи, аплаузот ќе каже! Кој ќе изгуби, части после аутограми у најдобриот струмички кафиќ! Ако е нерешено, под казна сликање со најубавите струмички девојки!

Само сега имате можност да ги гледате најдобрите, најоригиналните и најсмешните на едно место и во една спектакуларна вечер!

Побрзајте, карти во продажната мрежа на Купи Карти За Се во Струмица и низ цела Македонија. Бројот е ограничен поради спонзорите, а цената е одлична, 200 денари.


Кој ќе преживее, ќе раскажува! Нема да има следен пат!anton panov