Stand up Adria awards

stand up adriaStand up Adria awards - грандиозна стенд  ап манифестација на најдобрите комичари со доделување на награди.... Магичен микрофон!!!
Дојдете заедно да ја срушиме Универзална...
... со смеење!
36 номинации во 12 категории
12 лауреати, 12 врвни стенд ап комичари од adria регионот и пошироко!
Тројца стенд ап водители!
Три и пол часовен историски стенд ап перформанс!

 1. најдобар машки adria stand up комичар за 2013
 2. најдобар женски adria stand up комичар за 2013
 3. најдобар клубски adria stand up комичар за 2013
 4. најдобар ветеран adria stand up комичар за 2013
 5. најголема adria stand up надеж за 2014
 6. најдобар stand up комичар вон adria регионот за 2013
 7. најдобар машки stand up комичар во Македонија за 2013
 8. најдобар женски stand up комичар во Македонија за 2013
 9. најдобар stand up телевизиски проект во Македонија за 2013

и трите специјлни награди

 1. најгледан стенд ап проект во Македонија
 2. stand up супер стар на Македонија
 3. stand up легенда на Македонија

Билети до 25 Март по цена од 400 денари.
Од 25 до 30 Март по цена од 500 денари и на 31 Март билетите ќе бидат по цена од 600 денари.
Истите можете да ги набавите во продажната мрежа на Купи Карти За Се и онлајн на нашата веб страна.

univerzalna sala