Balkan Stand - Up Presents: Srdjan Jovanovic

balkan stand up komedija vo klub 69По големиот успех на Балкан Стенд Ап 2, на барање на македонската публика во клубот "69" на 22ри Декември со почеток во 21 часот, пристигнува најбараниот стенд-ап комичар на овие простори, Срѓан Јовановиќ и неговото целовечерно шоу "Групна Терапија" (редовно поставувано на репертоарот на феноменалниот "Звездара" театар во Белград).

Час и половина, сам позади микрофонот, Срѓан Јовановиќ, ќе ги забавува сите оние кои ќе имаат можност да го следат неговиот настап. Отворено и слободно како пред најдобри пријатели, ќе зборуваме од религија до спорт и од политика до секс.

Водител и домаќин: Жарко Димитриоски

Од 5ти до 12ти Декември картите ќе можете да ги набавите преку продажната мрежа на ККЗС, по цена од 250 денари. Од 13ти до 22ри Декември цената на билетите ќе биде 300 денари и на врата 400 денари.

КОМЕДИЈАТА НЕ ЗАПИРА ПОВЕЌЕ!!!

Изненадување за повеќе смееење!!!

Купи карта и добиј 10 пива ГРАТИС!
Повеќе информации на http://www.facebook.com/events /210432895699338/ и http://www.facebook.com/balkan.standup.