Spongle

spongleКултниот транс артист познат по своите неверојатни, колоритни настапи ја запиша и Атина како дестинација од својата предстојна турнеја.
Журката што вреди да се види ќе се случува на 3ти октомври на Botanical Live Stage.

Купи Карти За Се во соработка со туристичката агенција Litium Globus Travel, организира превоз до журката и назад.
Пакет аранжманите (влезница + превоз), по цена од 4470 мкд, можете да ги најдете низ целата продажна мрежа на ККЗС.
Се замолуваат сите што ќе купат пакет аранжман да ги испратат своите име, презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com најдоцна до 30 септември.

Сите детали околу поаѓањето ќе бидат објавени наскоро.