Space Tribe

space tribe

SUN PRODUCTION и Клуб ХАВАНА со особено задоволство го најавуваат настапот на еден од татковците на психоделичната музика и култура воопшто, лондонскиот дј и продуцент OLI WISDOME со своите два проекти:

SPACE TRIBE + MAD TRIBE
Space Tribe Music/Tip World - UK

Со четири часовен настап во живо!!!

Изминатиов период албумот на MAD TRIBE - SPACED OUT е еден од најпродаваните албуми и овој проект според критичарите во моментов е на врвот во светската PSY TRANCE сцена.

Домашна поддршка SUN PRODUCTION Djs.

Декор: LUNAR DECO

Сабота 12 март 2016
Клуб ХАВАНА (Дом на градежници Скопје)
Старт: 23:45 часот

Влезници во претпродажба по супер промотивна цена од 350 денари преку продажната мрежа на Купи Карти За Се.