СООПШТЕНИЕ!

Почитувани,

Купи Карти За Се ги почитува пропишаните мерки, препораки и забрани и престанува со својата дејност се до новите препораки кои ќе бидат донесени од Министерството за здравство и Владата на РСМ . Но со цел да ги исполниме вашите барања, нашиот тим останува online на нашата email адреса contact@kupikartizase.com.Новите датуми за сите евенти за кои продажбата на билети се врши преку нашиот систем, а се презакажани поради моменталната ситуација, ќе бидат објавени на нашата веб страна од 24ти март.Оние лица на кои нема да им одговараат новите датуми можат да направат рефундација на истите од продажните места од каде ги купиле картите или online со испраќање на следниве податоци: име и презиме, број на online нарачка и датум на трансакција на истата. Рефундациите ќе се вршат од 26ти март.

Следете ги препораките на владата, чувајте го своето здравје и најважно останете дома!

Со почит,

Купи Карти За Се