Sonic Jesus

sonic jesusSONIC JESUS
31.03.2017
почеток: 21:00
денсинг сала 25 Мај

Со задоволство ви најавуваме ново дружење со италијаните SONIC JESUS. Гости на концертот се WENT од Белград.

Билети по цена од 200 денари во претпродажба на преку продажната мрежа на Купи Карти За Се. На врата цената на билетите ќе изнесува 250 денари.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Купи Карти За Се забранува било какви превземања на текстови и слики од оваа веб страна.
Сите превземања кои се без дозвола на Купи Карти За Се, ќе се сметаат за нелегални и
ќе бидат предмет на соодветна легална процедура!