Сон на летната ноќ

Театарска претстава „Сон на летната ноќ“ од Вилијам Шекспир

Режија:Џон Блондел

Продукција: Руски драмски театар Станиславски- Караганда, Казахстан

02.08.2019 Долни Сарај, 21:00

Билети по цена од 300 денари.