SOLAR SUMMER Festival

SUN Production и GRADISTE SUMMER BEACH Club со особено задоволство
Ве канат на првото издание на SOLAR SUMMER фестивалот!!!


solar summer festival


За првпат во Македонија дневен фестивал на плажа!!!Од 1 до 3 Август на втората и третата плажа во Градиште, на две концептуално одвоени сцени, главна и транс сцена за најголемиот македонски празник Илинден ќе се пишува дел од Македонската фестивалска историја!!!

Фестивалот ќе биде синтеза на три дневни журки збогатени со традиционалната ПЕНА ПАРТИ!!!

ВТОРА ПЛАЖА - Главна сцена:

Петок 1 Август

GREATEST HITS со најдобрите македонски дј-и,
НИКИФОР
ИЦКО
БОБИ
БАБУРА
БРАНЧЕЗ

Сабота 2 Август

Настап во живо на ЛЕГЕНДАТА и ГОСПОДАР на електронската музика JOHN 00 FLEMING +++ Sun Production Djs

Недела 3 Август

На последниот фестивалски ден летното лудило ќе ескалира, спремете се за VOODO PARTY заедно со ТОПЛЕС дјката НИКА и танчерките од балетското студио FEME од Софија - Бугарија!!! Кои во специјално дизајнирани костими ќе се претворат во ВИСТНСКИ ВУДУ ШАМАНКИ спремни да направат секакви вуду магии со звуците на најдобрите летни хитови!!!

ТРЕТА ПЛАЖА - Транс сцена:

Петок 1 Август

BLISARGON DEMAGORGON
SOUND KILLAH
DEJAN DOGGY

Сабота 2 Август

SPIRIT ARCHITECT
SOUND KILLAH
DEJAN DOGGY

Недела 3 Август

OGI YUDHISTHIRA
SOUND KILLAH
DEJAN DOGGY

Трите дневни журки ќе започнуваат наутро по изгрејсонцето и ќе траат се до ЗАЈДИСОНЦЕ!!!

FROM SUNRISE TO SUNSET!!!

Влезници во предпродажба по супер промотивна почетна цена од 300 денари, а потоа 400 денари кои ќе важат за трите денови!!!