Sofia Rocks 2013

sofia rock koncert

Sofia Rocks 2013
Rammstein
26 Јули 2013
национален стадион Васил Левски
Софија, Бугарија

Promo seated - 2550 ДЕН
Promo seated - 3200 ДЕН
Promo Standing - 2900 ДЕН
Promo Front of Stage - 3500 ДЕН
Zone for disabled - 3200 ДЕН
Promo Zone for disabled - 2900 ДЕН

Билетите можете да ги купите во музичката продавница Пола Југотон, ГТЦ 1 кат и онлајн преку Купи Карти За Се. Организираниот превоз изнесува 1550 денари.