Sofia Rocks 2012

Ви најавуваме...

sofia rocks festival


7 - 8 Јули, SOFIA ROCKS 2012,
Национален Стадион "Васил Левски", Софија. 

Настапуваат:

GUNS N' ROSES
GODSMACK
IGGY AND THE STOOGES
CLAWFINGER
UGLY KID JOE

Цени

Само карта

  • FAN PIT - 4190 ден
  • REGULAR - 3250 ден

 Аранжман

  • FAN PIT - 6600 ден
  • REGULAR - 5700 ден

Во аранжманот се вклучени карта, превоз, патничко осигурување и едно ноќевање