Слободна Зона 3

koncert vo vinica

Од 27.07 - 01.09, Виница
Графити проект, цртање графити на неколку простори во градот.
Стрип работилница со Дарко Богданов и Игор Јовчевски.
Изложба на стрип табли.
Концерт на Мугер фугер

Главна програма, концерт на бендовите:

  • Молокаи
  • The John
  • ХАХАХА
  • Сашко Костов & The Waiting Waits
  • Паркети
  • Stuttgart Online (Србија)

01.09.2012, Градски Парк, Виница, почеток 21:00 часот
И што е најважно, влезот е СЛОБОДЕН!!!