SLAYER & ANTHRAX

slayerЕден од најдобрите треш метал бендови во светот, Slayer, формирани во 1981, ќе одржат концерт во Бугарија.

Како предгрупа ќе настапат култните Anthrax.

31 мај (вторник)
Winter Sports Palace
почеток 19 часот

Пакет аранжмани (влезница + превоз) во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се

Партер - 3750 денари

Трибина - 3750 денари

Програма на патувањето:

*Состанок на групата на 31.05.2016 на паркингот Дрводекор.
*Тргнување кон Софија во 07 часот
*Пристигување во Софија околу 12 часот
*Слободно време за индивидуални активности.
*Почеток на концертот во 19.00 часот
*По завршувањето на концертот состанок на групата на договорено место и тргнување кон Скопје

Аранжманот опфаќа:
*автобуски превоз Скопје - Софија - Скопје
*организација на патувањето.

Аранжманот не опфаќа:
*меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници

ВАЖНО!!!
При купување на пакет арнжманот задолжително испратете ги вашите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com

Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа:Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово: ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија: Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;