Слаткаристика

koncert na hip hop pejacot slatkar

Големо Отварање 2 Ноември
Слаткаристика
Арена Борис Трајковски
Почеток 21 часот

 

Карти во предпродажба во музичката продавница Пола Југотон и онлајн преку Купи Карти За Се, за Партер Стоење по цена од 250 денари.