Скопски Фестивал 2015

Македонската Радио Телевизија со гордост ви го најавува :

Новото издание на фестивалот на забавни мелодии – Скопје 2015!!!

Четврток, 12 – ти ноември: на спектакуларната сцена во „Метрополис“ арената во Скопје !!!

Македонските музички ѕвезди во придружба на големиот ревиски оркестар на Македонската радио телевизија !!!

Осумнаесет нови композиции и вредни награди!!!

Специјални гости: поп дивите на македонската музичка сцена: Тамара и Елена Ристеска !

Ограничен број на билети – самo во продажната мрежа на „Купи Карти За Се“, по цена од 200 денари.

 

Бренд на македонската музичка историја -  фестивал на забавни мелодии – Скопје 2015!!!

skopski mapa